Kanavat kesällä 2019

Taidekollaasit ja sekatekniikka

Tule tekemään persoonallinen kollaasitaulu ja -kortteja sekatekniikalla.

Jos haluat, voit tutustua tekniikoihin ja ideoihin valmiiksi (hakusanat esim. collage, mixed media tai artjournal tutorial) ja tuoda mukanasi lehtileikkeitä, kuvia, mietelauseita tms. materiaalia. Voit ottaa mukaasi myös kännykän ideoiden etsimiseen.

 

Tanssi

Tanssikanava löytyy myös tältä leiriltä ja kanavassa päästään ottamaan tuntumaa hiphoppiin sekä poppingiin streetin ohella! Tanssitaustaa ei todellakaan tarvitse olla, tärkeintä on että meillä on hauskaa ja saadaan olla omia itsejämme hyvän harrastuksen parissa!

Kanavaan mukaan tarvitset mukavat urheilulliset vaatteet, juomapullon sekä tanssiin soveltuvat kengät (kengät eivät ole pakolliset)

 

Tanssi 2

Haluatko päästä liikkumaan? Tykkäätkö tanssia? Onko uuden oppiminen kivaa? Jos vastasit kyllä edeltäviin kysymyksiin tanssikanava on just sulle. Tanssikanavassa kokeillaan eri tanssilajeja, pidetään hauskaa ja hullutellaan! Mitään ei tarvitse osata valmiiksi halu oppia uutta riittää. Tule mukaan ja laitetaan jalalla koreasti! Kanavaan tarvitset mukaan juomapullon ja tanssiin soveltuvat kengät, mikäli sinulta sellaiset löytyy.

 

Lautapelit

Nappulat, nopat, rahat, kortit ja voittaminen kiinnostavat, mutta Kimble on jo puhki poksuteltu? Lautapelikanavassa pääset päivittäin pelilaudan ääreen, ja voit valintasi mukaan joko testailla uusia pelejä uudessa seurassa joka päivä tai kaapata sen saman tutun pelin tarkemmin tutustuttavaksi. Mukaasi tarvitset halua keskittyä pelaamiseen ja uuden oppimiseen. Omalla vastuulla saat ottaa myös lempipelisi mukaan.

 

Suuri kilpajuoksu 

Oletko seikkailija? Tykkäätkö ratkaista pulmia? Haluatko tulla osaksi suurta aarrejahtia? Tässä kanavassa kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista! Tule Suureen kilpajuoksuun ja koe ongelmanratkaisun, tehtävien suorittamisen sekä tiimityön riemua. Tässä kanavassa tulet toimimaan joukkueessa joka pyrkii jokaisena kanava päivänä ratkomaan kilpaa muiden joukkueiden kanssa tehtäviä ja pääsemään maaliin ensimmäisenä. Mukaan tarvitset vain innokkaan asenteen sekä ripauksen ongelmanratkaisukykyä, tule siis mukaan!

 

Sportti

Jalkapalloa, korista, säbää, pesistä, ultimatea, mitä vielä? Katsotaan mitä kaikkea ehditään. Varmaa on kuitenkin se, että hiki saadaan pintaan! Kanavaan tarvitset hyvät kengät liikkumiseen, mieluusti myös sisäpelikengät sekä tietysti juomapullon.

 

Toiminnalliset älypelit

Pelataan yhdessä muun muassa Sohvanvaltaajia, Lännen nopeinta ja muita hauskoja ja oivaltavia älypelejä.

Mukaan kanavaan tarvitset rentoa meininkiä,  mielikuvitusta sekä arkista päättelykykyä.

 

Nyörejä ja nauhoja

Ystävännauha, avainnauha, rannekoru, avaimenperä… Narut ja nyörit käyttöön. Haluatko oppia punomaan kivannäköisiä nauhoja? Voit kokeilla, solmiamista, japanilaista punontaa, pirtanauhaa tai makramee solmuja. Valmista itsellesi vaikkapa rannekoru, avainnauha tai avaimenperä.