Kanavat talvella 2019

HÄRÖILYKANAVA

Kujeilu, pilailu, hassuttelu. Elämän parhaimpia asioita, joita tulee tehtyä liian harvoin. Nyt on korkea aika tehdä asialle jotain. Häröilykanavassa on luvassa hulvatonta sekoilua maan ja taivaan väliltä. Miten ritsat ja lautaset sopivat yhteen? Entä trollface-naamarit ja makaronit? Tule ottamaan selvää, kun teemme kaikkea sitä, mitä kotona ei saa tehdä. Tämä on tilaisuutesi kokea kaikkien aikojen ensimmäinen häröilykanava!
Mukaan tarvitset vain heittäytymiskykyä sekä pohjatonta huumorintajua!

KAKKUKANAVA

Loihditaan kakkuja, keksejä, piiraita ja muuta herkullista ja kaunista omaksi ja kavereiden iloksi. Tule mukaan oppimaan uutta ja herkuttelemaan yhdessä! Kanavassa käytetään kotimaisia viljoja ja laktoosittomia maitotuotteita – voithan syödä niitä?
Jos kotoa löytyy irtopohjavuoka niin ota se mukaan (ei tarvitse leirin tähden ostaa jos ei ole)

TAPAHTUMAKANAVA

Oletko leirillä tai minkä tahansa tapahtuman aikana miettinyt, mistä kaikki ohjelma on keksitty? Onko sinulla ideoita sketseihin, leikkeihin tai vaikkapa aamujumppaan? Haluaisitko kurkistaa kulissien taakse ja olla mukana suunnittelemassa jotain uutta? Tervetuloa tapahtumakanavaan, jossa suunnitellaan uusia leikkejä, pelejä ja sketsejä! Voit tulla paikalle reppu täynnä ideoita, tai seuraamaan kiinnostuksella mitä tapahtuu, vaikkei ideoita olisikaan valmiina. Niitä voi syntyä paikan päällä, tai sitten voit olla mukana kehittämässä jotain jo valmista, tai koeajamassa uusia leikkejä!

TAIDEKANAVA

Taidekanavassa saa ottaa rennosti ja koikeilla, miltä luovuus maistuu! Tehdään pari työtä yhteisistä aiheista, mutta jätetään myös tilaa omalle ilmaisulle. Kanavaan ota mukaan oma penaali ja sen kattava sisältö (kumi, viivotin, lyijykynä, teroitin, harppi ym), oma luonnosteluvihko ja halutessasi myös omia värejä ja muita välineitä.

TANSSIKANAVA

Tanssikanavassa opetellaan yhdessä street-tyylinen koreografia ja pidetään hauskaa porukalla! Tää ei oo mikään masterclass-tanssipaja vaan kanavan päätarkoitus on viettää yhdessä rentoo ja hauskaa aikaa tanssien, joten sulla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa. Iloinen asenne ja halu oppia uutta riittää!
Mitä tarvitset kanavaan:
Urheiluvaatteet, juomapullo, tanssikengät

TEATTERIKANAVA

Moka on lahja! Teatterikanavan parissa heittäydymme teatterin ihmeelliseen maailmaan. Lähdemme etsimään omaa sisäistä näyttelijää erilaisten improvisaatioharjoitusten, lyhyiden näytelmätekstien ja näyttelijäntyön perusteiden kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin käyttämiä harjoitteita. Hauskuudelta, naurulta ja uuden oppimiselta ei voi välttyä. Tule rohkeasti mukaan, olet sitten ensimmäistä kertaa teatterihommissa tai jo kokenut konkari!
Mukaan kanavaan: Rennot vaatteet, jotka mahdollistavat lattialla möyrimisen.

SPORTTIKANAVA

Lentopallo, jalkapallo, joku muukin pallo, ehkä? Uusi päivä, uusi laji – varaudu siis erilaisiin peleihin! Kanavassa hikoilet varmasti, joten puhtaita vaatteita kannattaa varata runsaasti. Mukaan: sisäpelivarusteet, vesipullo

VALOKUVAUSKANAVA

Tarvitset: Mieluiten oman järjestelmäkameran (ei pakollinen)

Opit: valomaalausta, potrettikuvausta ja luontokuvausta.

Kuvauspaja koostuu vuonna 2019 kolmesta osasta, joihin voi osallistua ilman suurempaa kokemusta valokuvauksesta, tai jo pidemmälle ehtinyt kuvaaja. Kuvauskalustolla ei ole suurempaa merkitystä, mutta helpottaa jos käytössäsi on kamera, jossa on mahdollista manuaalisesti säätää asetuksia. Järjestelmäkamera on ideaalinen työkalu tähän työpajaan, mikäli haluaa saada kaiken mahdollisen irti.

Valomaalausosiossa pääsemme tekemään taidetta valolla ja vangitsemaan pitkällä valotusajalla hienoja valokuvioita. Jos sinulta löytyy kotoa kolmijalka, suosittelemme ottamaan senkin mukaan, mutta järjestäjien puolesta löytyy kyllä jalusta tarvittaessa.

Potrettikuvausosiossa otamme muotokuvia studio-olosuhteissa ja opettelemme valaisun tyylejä ja tekniikkaa. Mikäli säät suosivat, voidaan potrettiosio toteuttaa osin myös ulkomiljöössä.

Kolmas osa-alue on luontokuvaus. Säästä ja muista tekijöistä riippuen kuvaamme joko maisemia tai eläimiä ulkona luonnossa. Tähän tarvitset säänmukaisen varustuksen ja ripauksen seikkailuhenkeä.