Kanavat

Bibliodraama

Sukelletaan Raamatun kertomukseen sisälle esittävien taiteiden avustamana.

Creative

Nyt saat päästää luovuuden valloilleen.
Sidotaan oma junk journal kierrätysmateriaaleja hyödyntäen, koristellaan sivut tarroilla, Raamatun lauseilla, itse tehdyillä kirjanmerkeillä ja tageilla.
Pujotellaan kudontakehykseen oma luomus seinälle ripustettavaksi, tasaisia raitoja tai vapaita kuvioita.
Mitäs sinä keksitään tehdä helmistä? Korun käteen vai koristeita uuteen kirjasi?

Elokuvat

Elokuvakanavassa katsomme elokuvia ja mietimme yhdessä, miten elokuvat ovat kuvattu. Pureudumme elokuvien sanomaan, analysoimme juonen käänteitä ja eri hahmojen motivaatiota sekä arvioimme eri roolien ja ääninäyttelijöiden suorituksia. Lisäksi mietimme musiikin ja ääniefektien vaikutusta elokuvan tunnelmaan ja elokuvan etenemiseen. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli ja aito kiinnostus elokuvamaailmaan. Elokuvan yhteinen analysointi saattaa avata sinulle aivan uusia puolia elokuvasta. Elokuvakanava on suunnattu vanhemmille leiriläisille ja katsomme myös k-11 elokuvia.

Leivonta

Kokkaillaan sekä hyviä välipaloja että herkullisia jälkiruokia kivassa seurassa. Käytössä kotimaisia viljoja ja laktoosittomia maitotuotteita – huomioithan tämän jos haluat myös maistella leipomuksia!

Tanssi

Tanssikanavassa pääset harjoittelemaan showtanssia rennolla meiningillä! Tunneilla lämmitellään, tehdään erilaisia sarjoja sekä harjoitellaan koreografiaa. Mukaan tarvitset vain liikunnalliset vaatteet sekä juomapullon. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita eli tervetuloa kaikki tanssista innostuneet!

Team battles

Pelejä, haasteita, ryhmien välistä skabailua, lautapelejä, korttipelejä. Sopivassa suhteessa kilpailuhenkeä ja leppoista yhdessäoloa, itsensä haastamista ja yhdessä toimimista. Tervetuloa mukaan!

Sportti

Sporttikanavassa pääset liikkumaan monipuolisesti erilaisten joukkuepelien ja aktiviteettien muodossa. Pelaamme esimerkiksi futista ja säbää, sekä otamme huomioon leiriläisten pelitoiveita. Pelaamme mahdollisesti myös kaupunkisotaa. Voit jättää nappikset ja omat mailat kotiin. Ota kuitenkin mukaan urheiluun soveltuvat vaatteet, nimellä varustettu juomapullo, sekä hyvää urheilumieltä!

Valokuvaus

Jos sua kiinnostaa oppia valokuvaamisesta ja haluat kuvata luonnossa sekä kaupungilla niin tää kanava vois olla just sulle:) Valokuvauskanavassa pääset opettelemaan valokuvaamisen perusteita sekä syventymään myös luontokuvaamiseen. Otathan mukaan oman kameran. Mukaan kelpaa myös kännykkä kamera