Lisäinfoa

JunnuDynis on 2007-2010 -vuotiaille tarkoitettu kristillinen leiri, joka järjestetään alkuperäisestä tiedosta poiketen Jyväskylässä, Kiponniemen toimintakeskuksessa. 
Leirin johtajina toimivat Terhi Pernaa, terhi.pernaa(a)espoonvapaaseurakunta.fi, 044 0508585 ja Emma Hietamäki.

Ilmoittautuminen

Leirin ilmoittautuminen on päättynyt.

(Leirin ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 26.5.2021. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja vasta maksettu ilmoittautuminen on voimassa. Ilmoittautumiseen liittyvissä teknisissä haasteissa Terhin lisäksi voi auttaa Nana Kivimäki, 040 7644 466)

Koska leirin kesto ja leiripaikka ovat vaihtuneet alunperin ilmoitetuista, osallistumisen peruuttaminen on mahdollista kuluitta 18.7. saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksu palautetaan vain lääkärin toteaman sairastumisen perusteella.

Jos leirin järjestäjä joutuu peruuttamaan leirin esimerkiksi epidemiatilanteen ja vallitsevien suositusten vuoksi, osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Mitä leirillä tapahtuu?
Leirin ohjelmalliset peruspilarit ovat 1) koko leirin yhteinen ohjelma aamuin illoin, 2) oman pienryhmän puuhailut ja keskustelut sekä 3) iltapäivän toimintakanavat. Lisäksi ruokaillaan ainakin melkein joka välissä.

Yhteisissä ohjelmissa kuullaan Raamatun opetusta, ylistetään ja rukoillaan yhdessä, nähdään innostavia esityksiä ja kisaillaan hyvässä iltanuotiohengessä. Oman pienryhmän kanssa jutellaan siitä, miten kuultu opetus liittyi omaan elämään, ja pelataan ja tutustutaan paremmin. Toimintakanavissa päästään tutustumaan johonkin uuteen tai vanhaan harrastukseen paremmin – koko leiri vietetään siis samassa toimintakanavassa.

Pääseekö kaverin kanssa samaan..
..ryhmään? Erittäin todennäköisesti. Oman pienryhmän kanssa majoitutaan samassa huoneessa, tullaan yhteisiin ohjelmiin, mennään ruokailuihin ja jutellaan päivän kuulumiset – oman ryhmän kanssa vietetään paljon aikaa. Jos leiriläisellä on toive ryhmäkaverista, pyrimme toteuttamaan sen, tai pitkästä toiveiden listasta ainakin osan. Jos ennen leiriä ei tunne vielä ketään, omaan ryhmään tutustuu onneksi nopeasti – leiriltä löytyy varmasti uusia kavereita!
..kanavaan? Mahdollisesti. Eri kanavien maksimiosallistujamäärät vaihtelevat paljon, joten täysin varmasti tätä ei voi luvata. Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä kertoa, onko tärkeämpää päästä mihin tahansa kanavaan tietyn kaverin kanssa, vai tiettyyn kanavaan, vaikka kaveri menisi eri kanavaan.

Voiko leirille osallistua, jos..?
Monia asioita voidaan huomioida ja järjestellä tarpeen mukaan. Jos leiriläisellä on terveydellisiä tai muita erityistarpeita, ota yhteyttä leirinjohtaja Terhi Pernaaseen niin selvitetään, miten osallistuminen saadaan onnistumaan.

Jos leirin hinta on muodostumassa osallistumisen esteeksi, leirinjohtaja Terhi Pernaalta voi tiedustella mahdollisuutta osittaiseen sponsoritukeen eli alennettuun osallistumismaksuun. 

Ymmärrämme, että poikkeusajat voivat jatkua vielä elokuussa 2021. Tulemme noudattamaan leireillä viranomaisten ajantasaisia suosituksia ja ohjeita. Toivomme hyvää yhteistyötä sekä leiriläisten että huoltajien kanssa mahdollisiin erityisjärjestelyihin ja muihin muutoksiin liittyen.

Järjestäjät
Leirin järjestävät Espoon Vapaaseurakunta ja Suomen Vapaakirkon nuoret